Az öngyógyítás támogatása

 

Reiki Kuckó




Az öngyógyítás támogatása

 
 


A Reiki a szervezet öngyógyító erőinek támogatása révén járul hozzá az egészség visszaszerzéséhez. Pozitív gondolkodásra, önmagunk szeretetteljes elfogadására késztet. Segít a belső béke megtalálásában, ami a gyógyulás alapja. A Reiki éppen ezért harmóniában van az orvosi és természetgyógyászati kezelésekkel is; azok hatékonyságát fokozni, az esetleges mellékhatásokat (pl. kemoterápia esetén) pedig csökkenteni tudja.


A Reiki Kuckóban az eredeti Usui-féle Reiki természetes gyógyító módszer segítségével támogatjuk a betegek öngyógyulási folyamatát. Ez azt jelenti, hogy a kezelés azokon a pontokon történik, ahol a beteg a legbefogadóbb a Reikire a gyógyulása érdekében. Kezelőhelyünk Budapest V. kerületében, a Veres Pálné u. 14. II. lépcsőház II. emelet 11. alatt (kapukód: 7) személyes bejelentkezés alapján, szeretettel várja a gyógyulni vágyókat. A reikikezelések ingyenesek, ugyanakkor a Kuckó fenntartására adományt köszönettel elfogadunk.


A REIKI szó két összetevőből áll: REI=isteni, univerzális, KI=Életenergia, teljes nevén USUI REIKI RYOHO, mely magyarul körülbelül annyit jelent, hogy az USUI-féle természetes gyógymód, gyógyító művészet.


A Reikit a természetgyógyászati módszerektől világosan meg kell különböztetni. Míg a természetgyógyász különböző, általában fizikai eszközökkel gyógyít, addig a Reiki kezelő pusztán az Univerzális Életenergia közvetítésével, csatornázásával, mély meditatív állapotban támogatja az öngyógyító folyamatokat. A Reiki valójában szellemi út, amely a spirituális fejlődés révén a betegség okának a megszűnését segíti, melynek eredményeképpen az okozat, a betegség is megszűnhet.


A Reiki önmagát szabályzó, intelligens energia, mely mindig oda, olyan időtartamban, mértékben és intenzitással áramlik, ahogy azt a kezelt tudattalanja a kezelőn keresztül „lehívja”, így a Reikinél kizárt bármilyen hiba vagy tévedés lehetősége, mivel azt a kezelő befolyásolni semmiképpen nem tudja. Ebből következik egy nagyon fontos tény: nem a kezelő gyógyít, hanem a Reiki, ezért ha a beteg meggyógyul, az nem a kezelő érdeme, ha nem gyógyul meg, az nem az ő kudarca. A kezelő felelőssége ugyanakkor, hogy a Reiki tiszta és tökéletes csatornája legyen.


Az öngyógyító folyamatok támogatása révén számos esetben lehettünk részesei betegek testi-lelki gyógyulásának. Közöttük voltak különböző daganatos, áttétes rákos betegek, gerincbántalmaktól szenvedők, nőgyógyászati problémákkal küzdők.


Szeretettel várjuk mindazok jelentkezését, akik úgy érzik, gyógyulásukban a segítségükre lehetünk.


Az öngyógyítás támogatása