Gyógyulások

 

Reiki Kuckó
Gyógyulások

 
 


Most olyan eseteket sorolunk fel, ahol a Reiki Kuckóban folyó tevékenység (energiaközvetítés) hatására testi-lelki gondokkal küzdő emberek állapota pozitív módon megváltozott.


- az 55-60 év körüli nőbeteg egyoldali tüdőrákban szenvedett. Többhetes távkezelés hatására teljesen tünetmentessé vált.

- az 53 éves nőbeteg áttételes tüdőrákban és csontrákban szenvedett, ahol a bordáján 8 centiméteres hosszban elhalt a csont a rosszindulatú daganat következtében. Többhónapos kezelés hatására a tüdőrák megszűnt, és a borda is porcosodni kezdett, így a beteg tünetmentessé vált. Az onkológus főorvos megjegyezte, hogy 30 éves praxisa alatt ilyen gyógyulással még nem találkozott.

- a 44 éves nőbetegnél a 20 éve fennálló, rendszeresen kiújuló gerincsérv a R-I tanfolyamon végzett egyetlen gerinckezelés hatására teljesen elmúlt.

- a 27 éves nőbeteg csecsemőfej nagyságú miómája (myoma uteri), amelyet a méhe elvesztésének kockázata miatt nem kívánt megműtetni, a kb. 2 hónapos kezelés hatására teljesen felszívódott. (A 27 éves volt páciensünk időközben elvégezte a REIKI-I tanfolyamot, és azóta ő is kezeli magát és másokat.)

- az 56 éves nőbeteg 2 évig liposarcoma-ban (a támasztószövet atípusos zsírsejtjeiből álló rosszindulatú daganat) szenvedett, melyet 2012-ben megműtöttek. A kontrollnál kiderült, hogy a hasában egy kisebb dinnye nagyságú daganat van. Ezenkívúl a CT vizsgálat megállapította, hogy rosszindulatú hasnyálmirigy daganat (carcinoma pancreatis) áttét is képződött. Kezelőorvosa kemoterápiát javasolt, amellyel a beteg nem kívánt élni. A REIKI Kuckóba jött, és kb. 3 havi kezelés hatására az újbóli CT vizsgálat negatív eredményt mutatott, így a beteg teljesen tünetmentessé vált.


Amennyiben fentiek felkeltették szíves érdeklődését, a fenti Kapcsolat menüpont szerinti elérhetőségeken szeretettel várjuk jelentkezését.


Gyógyulások